Tandvårdsbehandlingar i Kungälv

Hos oss blir ni omhändertagna av ett väletablerat tandläkarteam med mångårig erfarenhet både inom statlig och privat tandvård. Ni hittar oss på Kristinedalsgatan 21C i Centrala Kungälv.

Akut tandvård

Du behöver inte vara listad hos oss för att söka akut tandvård, alla är välkomna till oss. Vi erbjuder akut tandvård under våra öppettider om inte något annat angetts.

Allmän tandvård

Vi strävar alltid efter att ligga i framkant när det gäller tandvård riktad mot patienter över 24 år. Vi erbjuder tandvårdstjänster för vuxna och har även en akutmottagning.

Kirurgisk tandvård

Vi opererar bort visdomständer och utför biopsier mm. Vi utför även implantatkirurgi. Det innebär att vi kan på bästa sätt ersätta förlorade eller trasiga tänder.  Kontakta oss om du behöver hjälp.

Tandvårdsrädda patienter

Vi låter dig som har tandvårdsrädsla vara med att planera undersökningen / behandlingen så att du kan känna dig trygg. Du som patient kan berätta vad det är du inte gillar eller känner är obehagligt. 

Implantat

Idag är implantatbehandling oftast given behandling när man saknar tänder. Den saknade tanden ersätts med en titanskruv som opereras i käkbenet istället för din tandrot. Läs mer här!

Estetisk Tandvård

De senaste 15 åren har vi regelbundet utbildat oss för att höja nivån på estetiska behandlingar. Även våra tandtekniker har samma frekvens av kompetenshöjande kurser.

Blekning av dina tänder

Vid blekning av tänderna använder vi oss av Opalescences Tooth Whitening System. Opalescence har varit ledande inom tandblekningsmedel i över 20 år. Läs mer om blekning här!