Om K 21 Tandläkarna AB

Idag är vi tre behandlare Alma, Tanja och Frida som jobbar på vår tandläkarmottagning i Kungälv. Varmt välkommen till oss på K 21 Tandläkarna!

Tanja Ponjevic

Legitimerad Tandläkare

Jag har varit verksam som tandläkare sedan jag tog examen år 2002 på Odontologiska fakulteten i Göteborg. Arbetslivet startade på Folktandvården till 2009 när jag bestämde mig att gå över till privattandvård där jag såg min möjlighet att arbeta för att uppnå mina visioner om hur tandvård borde vara. Det brukar jag sammanfatta i 3 ord:

  • Personlig
  • Trygg
  • Utvecklande

...utan att kompromissa med kvalitén. Vi ser personen bakom röntgenbilden!

Alma Olsson

Legitimerad Tandläkare

Har arbetat som legitimerad tandläkare sen 2004. Examinerad vid odontologiska fakulteten, Göteborgs universitet. Har arbetat i över 15 år inom folktandvården, på olika kliniker. Bl a 1 år som klinisk lärare på vuxenkliniken, odontologiska fakulteten. Och även tjänstgjort 3 år på käkkirurgiska kliniken, Mölndals sjukhus.


"Jag är nischad inom käkkirurgi och det ger mig möjlighet att ge patienter en

helhetsbehandling utöver allmän tandvård. Mitt mål är att patienterna står i fokus och att deras individuella behov av tandvård tillgodoses på bästa sätt. "

Frida Hindström

Tandsköterska

Utexaminerad 2015 och arbetat med Tanja Ponjevic sedan dess, har jag som mål att erbjuda våra patienter personlig bemötande samt medverka i att höja tryggheten i behandlingen.

Det är jag som ser till att den första upplevelsen av kliniken blir så behagligt som möjligt. Man kan aldrig bjuda på för många leende!

Emma Collin

Legitimerad Tandsköterska

Utexaminerad 2019.

Jag brinner för att få patienter att känna sig väl omhändertagna och lugna i behandlingshemmet.